Рекламирање

Комунално рекламирање

Ние воведуваме нов, отворен и дистрибутивен сервис за вести од заедницата од земја нагоре. Преку нашата читателска публика, отворена платформа за новинарство и директно интерно рекламирање, нудиме целосно уникатно и директно Интернет-искуство, за разлика од многуте модели што не успеваат, што ги докажуваат корпоративните новински услуги.

За да помогнеме да ги вратиме нашите рекламни заедници, ние веќе ги замоливме нашите читатели да ги разгледаат вашите производи и услуги како дел од нашата бесплатна заедница за онлајн.

  • Додадовме над 700 објави во краткиот месец февруари, со што ги објавивме нашите натписи на над 1,200 - Тоа е раст од над 300% во февруари! Видовме дека оваа голема количина на врски само ја зголемува бизнисот.
  • Видовме сообраќај двојно и тројно за малите бизниси кои се рекламираат со нас.
  • Бројот на нашите соработници и претплатници растат над 30% месечно од моментот кога започнавме.

Сфаќаме бидејќи сме нови деца на блок, треба да обезбедиме позитивни резултати на нашата заедница, со што ќе помогнеме да ги изградиме нашите онлајн услуги, така што нудиме бета стапки сè додека не се воспостави целосно нашиот модел на рекламирање.

Видовме огромен успех за мал бизнис со користење на нашите услуги.

Веќе научивме дека можеме да бидеме вредна придобивка за нашите клиенти, со моќно зголемување на сообраќајот во комбинација со над 1,500 врски (и рапидно расте) на веб-страницата на нашите клиенти. Им помогнавме на клиентите да постигнат значителни зголемувања на приходите од деловни активности, истовремено значително подобрување на ранг-страниците на нивната веб-страница. Комбинирање на врските и сообраќајот со неколку добро напишани написи - овој едноставен модел од 2 чекори во фокусиран и насочен пристап - видовме многу импресивни подобрувања во работењето со текот на времето. Се надеваме дека со наша помош вашата деловна активност може да постигне и ваков вид значително зголемување.

Кога се рекламираат, нашите читатели и новинари ќе добијат претпочитани цени и поставеност, отстранувајќи го посредникот секогаш кога е можно. Нашето рекламирање ќе биде што е можно повеќе, управувано од заедницата, на нашите приложувачи им дава поголема доверба, дополнителна изложеност и посебна позиција. Ние сакаме да им помогнеме на помалите компании, како нас, да работат и да растат со нас.

Дознајте повеќе тука:

Директно рекламирање на издавачи - ниска цена, едноставна и лесна

Или поставете ја вашата реклама подолу.

Создадете нова реклама

Изберете модел за наплата и дисплеј Ограничи

Преглед на реклами

Ве молиме контактирајте со нас за повеќе информации.